It takes a village to raise a child.

Kleine ontdekkers hebben grote vrienden nodig

Hoe start ik met Techniek&ik…
Wilt u met Techniek&ik aan de slag? Dan bieden wij een continu professionaliseringstraject aan voor uw locatie. Dit betekent dat:

  • Uw locatie ondersteuning krijgt bij de implementatie van Techniek&ik.
  • Minimaal twee medewerkers aan de hand van twee thematische workshops per jaar (zoals water, energie, lucht en chemie) worden opgeleid tot Techniek&ik-coach.
  • Uw locatie beschikking krijgt over het bijbehorende lesmateriaal, bestaande uit: de pedagogische brochure en de onderzoek- en ontdekkaarten.

Wilt u uw leerkrachten of pedagogisch medewerkers opleiden voor Techniek&ik? Of wilt u een introductieworkshop voor uw team? We maken graag een offerte op maat voor uw locatie. Neem hiervoor contact met ons op.
 
…en hoe word ik een gecertificeerde Techniek&ik-locatie?
Door opleiding en structureel aandacht voor wetenschap en techniek kan uw school of kindcentrum een gecertificeerde Techniek&ik-locatie worden. Als Techniek&ik-locatie laat u aan iedereen zien dat uw locatie technische talenten stimuleert bij kinderen en hen de wereld om hen heen laat ontdekken. Dat is niet alleen goed voor de kinderen, maar ook voor het imago van uw school of kindercentrum!

Wilt u meer weten over Techniek&ik in het algemeen of over de certificering? Neem contact met ons op via info@techniek-en-ik.nl.